Stres

Stres je reakcija organizma na neprimjerenu situaciju. Kronični stres danas se proširio na sva područja života i pretvorio u civilizacijsku bolest. A bolest treba liječiti.

Opasne bolesti koje mogu biti uzrokovane stresom:

 • Mentalni i fizički umor

  Kada počnete osjećati zamor i u jednom trenutku se više ne možete usredotočiti na nešto, izgleda da su vas problemi preplavili. Počnite osluškivati upozoravajuće znakove svoga tijela.

 • Tjeskoba

  Bilo da se radi o povremenom nervnom poremećaju, prouzročenom nekim skorašnjim ispitom ili razgovorom, ili je odgovor na trajan problem, tjeskoba može biti oslabljeni odgovor na stres. Ona omogućuje da izađete na kraj s problemom i čini vas napetim.

 • Glavobolje

  Često je to jedan od prvih znakova stresa i redovita nedaća za mnoge ljude. Većina slučajeva određena je jednom izvjesnom napetošću mišića, često uzrokovanom upalom zatiljka, a osobito položajem tijela i osjećajem zabrinutosti. Život proveden sjedeći, položaj koji zauzimamo dok pišemo ili šivamo, često svinut vrat i hladnoća su uvjeti koji pogoršavaju ovu vrstu bolova.

 • Depresija

  Potištenost nas može obuzeti s vremena na vrijeme zato što novčani, emocionalni i problemi s poslom vise nad nama kao taman oblak. Dugoročno, ako se problemi ne rješavaju, depresija snizuje imunološki sustav, što pogoršava mentalno i tjelesno zdravlje.


Rješenje za Vaš problem:

ANTISTRES MASAŽA

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna...