Ayurveda masaže

ABHYANGA

Masaža cijelog tijela i abdomena sa toplim uljem, dobra je za pomlađivanje tijela, za smanjenje mentalne napetosti, antistres, poboljšanje vitalnosti, Liječi sve vrste bolova u mišićima, bolova u leđima i zglobovima, itd.

MUGHA ABHYANGA (Masaža lica)

Masaža lica. Lice se očisti, nakon toga slijedi opuštajuća masaža sa toplim uljem.Opušta, poboljšava cirkulaciju, uklanja glavobolju, smanjuje bore...

SHIRO MUGHA ABHYANGAM (Masaža lica i glave)

Relaksirajuća masaža glave i lica toplim uljem. Opušta, donosi bolje pamćenje, mentalni mir, ublažuje stres.

SRINGARA FRUT za pomlađivanje MASAŽA LICA, VRATA I RAMENA

Umirujuća i opuštajuća masaža voćem. Pomaže u liječenju nesanice, gubitka kose i pomaže u ublažavanju stresa na području vrata i ramena, smanjuje bore

PADA ABHYANGAM (Masaža stopala i nogu)

Masaža cijelih nogu toplim uljem. Uklanja umor u nogama, revitalizira živčani sustav, te umiruje um.

AYURVEDSKA MASAŽA LEĐA (Tretman biljnim oblozima)

Tretman biljnim kompresama (pinde), nanose se po određenim dijelovima tijela. Pomaže kod bolova u leđima, spondiloze, sportske povrede, djeluje ina koštano mišićni sustav, smanjuje bol i opušta.

SHIRODHARA

Tretman glave kod kojeg smirujući mlaz toplog ulja lagano curi na čelo. Tretman je izuzetno ugodan i dovodi do duboke opuštenosti. Shirodhara pomaže u lječenju mnogih psihičkih tegoba kao što su nervoza, strah, depresija, tjeskoba. (Indikacije: psihički problemi, bolesti sinusa, epilepsije, opadanje kose, migrene i glavobolje, napetost, visoki tlak, strahovi različitih vrsta, nesanica, ljutnja. Kontraindikacije: trudnice, menstruacija i visoka temperatura)

reservation