Delux masaža s listićima zlata

Masaža tijela sa zlatom jača imunološki sustav, vraća vitalnost i djeluje antistresno i relaksirajuće. Koža nakon tretmana ima blistav izgled s blago zlatnim sjajem.

Najnovija znanstvena otkrića o medicinskom djelovanju zlata dala su inspiraciju za zlatni spa tretman Zlato je simbol bogatstva, blagostanja, snage i topline.

Zlato obnavlja i revitalizira, jača imunološki sustav kože i povećava njenu otpornost. Kroz svoj energetski naboj zlato stimulira životnu energiju. Tzv. koloidno zlato ima balansirajući učinak na elektrolite u tijelu i daje jasan osjećaj blagostanja i unutarnje ravnoteže.

Za kozmetičku uporabu zlato se cijepa u najmanje čestice. Male molekule listića zlata lagano se apsorbiraju u tijelo. Zbog energetskog naboja i rascjepkanosti, površina čestica je povećana i učinak je bolji.

GOLD 24 Ka Masažno ulje za profesionalnu upotrebu sadrži čisto zlato u kombinaciji s regenerativnim uljem šipka. Bogata anti-age formula za njegu namijenjena je raskošnoj masaži lica i tijela, a kožu čini baršunasto mekom s nježnim zlatnim sjajem.

Nakon nanosa na kožu, zlato aktivira elektrone u stanicama kože. Kada su aktivirani, u koži se uspostavljaju procesi stanične komunikacije (potiče se obnova i rast stanica). Nakon masaže koža je lijepo napeta i elastična, lijepog, prirodnog i mladolikog sjaja.

reservation