Nuad Bo-Rarn, poznata i kao tajlandska masaža, drevna je istočnjačka metoda za dovođenje tijela i duha u ravnotežu, stara preko 2500 godina. Korijeni ove tradicionalne metode koja je put do Tajlanda pronašla preko Bude i njegovog liječnika Jivaka Kumar Bhaccha, stoljećima je bila korištena kao jedan od dijelova tajlandske medicine ondašnjih monaha.

Danas, u našem zapadnjačkom društvu u kojem užurbani način života i moto „vrijeme je novac“ diktiraju svakodnevni ritam koji često rezultira visokom razinom stresa, lijek se pronalazi u raznim holističkim terapijama, od kojih je jedna i tajlandska masaža. Utemeljena na kombinaciji Hatha Yoge, refleksoterapije i akupresure, učinkovito djeluje na opuštanje uma i tijela, koncentrirajući se na posebne energetske točke. Tokom masaže u kojoj se pomoću ruku, laktova, nogu i stopala pritiskom na ciljane točke dovodi tijelo u posebne joga položaje, cjelokupni se organizam vraća u potpunu ravnotežu. Tajlandska masaža, poznata i kao „joga za lijene“ u isto vrijeme i opušta i energetizira tijelo, djelujući blagotvorno na povećanje cirkulacije, fleksibilnosti, a djeluje pozitivno i na koncentraciju, te na sveukupno psihofizičko stanje čovjeka.

Tajlandska masaža koja se tradicionalno koristi na Istoku, zauzima sve značajnije mjesto i na našim prostorima, gdje se prepoznaju brojne blagodati ove holističke metode za dovođenja tijela i duha u ravnotežu.