Kraljevski tretman – Thai masaža s dva terapeuta

article image

Jesen i zima svakako predstavljaju najstresnija godišnja doba. Kako biste se opustili i zapravo nagradili za obavljanje svih svakodnevnih obaveza, zašto se ne biste prepustili kraljevskoj masaži? Sawasdee Thai Massage & Spa nudi Vam jedinstveni tretman u kojem ćete se u potpunosti opustiti.

Ova masaža jest jedinstveni tretman u kojem ste prepušteni iskusnim rukama dva terapeuta. Masaža je kreativna i predstavlja savršeno usklađene pokrete koji prate vibracije Vašega tijela, prepoznaju energetske blokade i usklađeno utječu na opuštanje obje strane tijela. Ova vrsta Thai masaže predstavlja zapravo dvije masaže u jednoj, a sami način masiranja ovisi o Vašem tijelu i njegovim potrebama. Masaža može biti primijenjena u svrhu postizanja mira i sklada tijela, za vrhunsko uživanje i opuštanje ili kako biste probudili sva svoja čula, dok se Vaš organizam puni energijom. Dakako, ovisno o tome što treba Vaše tijelo, primjenjuju se određene tehnike i stilovi masaže.

Prepustite se istinskom opuštanju i svim dobrobitima ovog kraljevskog tretmana Thai masaže u Sawasdee Thai Massage & Spa centru gdje Vas čeka odmor od svih Vaših svakodnevnih briga i obaveza.