Thai masaža – duhovno nasljeđe Dalekog istoka

article image

Kao jedna od najstarijih tehnika masaža, Thai masaža, ista dolazi s najboljim temeljima ljekovitih dobrobiti, kao i istinskim duhovnim naslijeđem Dalekog istoka. Prije nego što se prepustite iskusnim rukama Thai stručnjaka, svakako upoznajte sve ono što Thai masaža zapravo predstavlja.

S korijenima koji sežu još od prije 2500 godina, tvorac Thai masaže bio je tajlandski liječnik i Budhin prijatelj, Jivak Kumar Bhacch. U početku se ova vrsta masaže zvala nuad bo rarn. Riječ nuad označava dodir, dok bo rarn predstavlja nešto poštovano, drevno i sveto. Thai masaža, kao istočnjački oblik terapije, usmjerava se na tijelo i um, te radi s energetskim poljima i kanalima koji prožimaju tijelo.

Kao duhovno nasljeđe Dalekog istoka koje se danas izrazito cijeni, Thai masaža otvara energetske kanale te poboljšava psihičko i fizičko stanje. Osim što smiruje tijelo i um, ista ujedno uklanja i stres. Njene ugodne i opuštajuće dobrobiti svjetski su poznate, a kako se ona usmjerava na cirkulaciju i pritisak, stavljajući naglasak na unutarnje zdravlje i mišićnu fleksibilnost, Thai masaža zaista je idealan izbor terapije koja će Vam pružati potreban mir.

Sawasdee Thai Massage & Spa centar čeka da Vas upozna s duhovnim temeljima i nasljeđem Dalekog istoka.