Tradicionalna Thai masaža – najstarija terapija kao savršena simbioza različitih metoda i masaža

article image

Svijet je isprepleten brojnim tradicionalnim terapijama i načinima liječenja. Upravo te tradicionalne metode donose zaista vrhunske dobrobiti na Vaše tijelo. Jedna od najstarijih terapija u svijetu jest svakako i tradicionalna Thai masaža kojoj se možete prepustite u Sawsdee Thai Massage & Spa centru.

S tradicijom duljom od 2500 godina, ova masaža je koncipirana na metafizičkim temeljima istočnih tradicija. Tradicionalna Thai masaža gleda čovjekovu fizičku, mentalnu i emotivnu prirodu kao jedno, odnosno kao isprepletenu cjelinu. Također, njome se pokušava doprijeti do uzorka poremećaja i oboljenja kako bi se iste trajno otklonilo, a ne samo trenutno ublažilo.

Tradicionalna Thai masaža predstavlja jedinstveni spoj joge i ayurveda masaže. Iste se međusobno dopunjuju i isprepliću. Joga predstavlja napor u pokušaju dosezanja vlastitog potpunog otvaranja, dok ayurveda teži postizanju i održavanju zdravlja na razinama svih čovjekovih priroda – tjelesnoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Upravo Thai masaža predstavlja njihovu savršenu simbiozu.

Tradicionalna Thai masaža je neodvojiv dio tajlandske medicine, a njene brojne blagodati upoznajte u Sawasdee Thai Massage & Spa centru.