Masaža – kako uživajući izgubiti na težini

article image

Možete mršaviti brže ako dodate masažu svom svakodnevnom životu!

Mršavljenje je težak proces. Biti samo na dijeti i raditi aerobne vježbe neće pridonijeti mršavljenju pojedinih dijelova vašeg tijela, osim ako o tome unaprijed ne poduzmete odgovarajuću brigu.

Znanstvenici potvrđuju ono što su maseri oduvijek znali: masaža može biti snažan i učinkovit alat za mršavljenje. Poboljšanjem otpornosti tijela, potičući  prehranu mišića i fleksibilnost, podržavajući mentalno i emocionalno zdravlje, masaža može podići vaš plan mršavljenja na potpuno novu razinu.

Nije vaša krivica što, bez obzira koliko se trudili da izgubite na težini, naslage oko bedara  uvijek ostaju. Koliko god ste uvjereni da hodanjem i vježbanjem koristite svoja bedra dovoljno dugo i često kako bi postala tanja, ružne naslage celulita na ovom dijelu tijela se najteže gube. Ako uz redovito vježbanje uključite i odgovarajuću  terapeutsku masažu, rezultat će biti iznenađujući.  To je najbolji način da se smanji dio potkožnog masnog tkiva, vrlo učinkovitijiji u odnosu na samo vježbanje.

Žene su sklonije formiranju potkožnog masnog tkiva na nekim kritičnim mjestima, kao što su struk, trbuh i bedra. To preoblikovanje tijela javlja se kao posljedica hormonalnih promjena i promjena u metabolizmu tijekom i nakon menopauze, a rezultat je preusmjeravanje masnoće prema trbuhu. Stvara se sloj potkožnog masnog tkiva, ali srećom, ono je dovoljno blizu površine kože pa se može učinkovito tretirati pravilnom masažom.

Masiranjem tih dijelova tijela masnoća se lakše ditribuira i otpušta, kako bi je tijelo bolje apsorbiralo. Masaža potiče metabolizam, pa tako i metabolizam i eliminaciju masnoća. Rezultat? Smanjenje naslaga celulita!

Kako biste dobili najbolje rezultate, masažu bi trebalo prakticirati nakon kupanja. Masaža je priznata kao najefikasnija metoda ukoliko zaista želite izgubiti na težini.

Rezervirajte svoju masažu na 099 770 3445 ili putem web stranice

www.tajlandska-masaza.com

Sawasdee, Thai massage & spa Pazin