O nama - Sawasdee Thai Massage & Spa - Sawasdee Thai Massage & Spa
sawasdee
facebook sawasdee tripadvisor sawasdee instagram sawasdee

Rezervirajte svoj termin:

099 7703445

PAZIN, PRISTAVA 24

PULA, PORTARATA 4

Radno vrijeme: PON-PET 12-20h, SUB 10-18h

Sawasdee Thai massage & Beauty

O nama

U samom centru Pazina nalazi se naš salon tradicionalne tajlandske masaže, prigodnog imena Sawasdee Thai massage & Beauty. Sawasdee na tajlandskom jeziku predstavlja ljubazni pozdrav (dobar dan, ugodan dan). U ponudi je tradincionalna tajlandska masaža s izvornim tajlandskim terapeutima, među kojima je i Wassana Prakhong, licencirani terapeut s višegodišnjem iskustvom u masaži.

 

Sawasdee je napravljen i uređen u stilu budizma, koji stoljećima proučava tehnike tajlandske masaže. Prostor salona je praktičan, udoban i miran, a u potpunosti je opremljen sa tajlandskim tradicionalnim namještajem, svjetlima, ornamentima izrađenim od drveta, lampama, statuama i porculanskim posuđem koje su oslikali tajlandski umjetnici.

 

Ono što daje posebnu, ugodnu i opuštajuću atmosferu tijekom masaže je glazba u kojoj su kombinirani zvuci prirode sa tajlandskim narodnim glazbalima. Pri uređenju interijera vodila se posebna pažnja o tome da se u svakom trenutku klijent osjeća ugodno i opušteno. U svakoj prostoriji koje su potpuno prilagođene opuštanju, te osjećaju mira i spokoja.

Wassana
traditional thai massage

Masaže izvodi Tajlanđanka Wassana Prakhong, certificirani terapeut tradicionalne tajlandske masaže, koja je temelje svojega znanja i prakse stekle u hramu Wat Pho u Bangkoku, gdje se nalazi najpoznatija i najstarija kraljevska škola tajlandske masaže.

 

Wassana je rodjena 1983. godine u gradu Buriram u Tajlandu. Oduvijek se htjela baviti masažom, te je nakon završene prestižne škole Wat Pho, radila u hotelu s 5 zvijezdica - Purimas Beach Hotel & Spa.

 

2011. godine doselila se u Hrvatsku, točnije u Umag, gdje je radila kao maserka u Hotelu Coral*****, Istraturist. Godinu kasnije zaposlila se u Pineti Vrsar, Maistra, a nakon bogatog skupljenog iskustva i dobrog znanja hrvatskog jezika, odlučila se otvoriti vlastiti salon za masažu "Sawasdee Thai Massage" u Poreču u hotelu Mediteran - Plava Laguna i u Pazinu na adresi Vrtlišće 1.

 

Thai ili tajlandska masaža masaža, poznata i pod tradicionalnim nazivom Nuad Bo-Rarn, predstavlja oblik istočnjačke tjelesne terapije, koja uključuje rad s energetskim poljima koji okružuju te prožimaju tijelo. Počeci Thai masaže sežu pojavljuju se pred oko 2000 godina.

 

Tajlandska masaža istovremeno opušta i daje energiju. Maseri koriste noge, koljena, ruke i stopala kako bi “manipulirali” tijelom i doveli ga do sklada. Prednosti tajlandske masaže su brojne – otklanja psihički i fizički stres, opušta tijelo, ublažava tegobe s mišićima uzrokovane povećanim fizičkim naporima. Ova masaža pozitivno utječe i na kronične bolove, balansira rad cijeloga tijela, te pomaže u borbi protiv celulita.

Priuštite sebi, najdražima, prijateljima ili poslovnim partnerima iscjeljujući tretman, oporavak i užitak. Rezervirajte neki od brojnih tretmana Sawasdee salona tradicionalne tajlandske masaže. Postat ćemo dio Vaših neizostavnih navika.

www.facebook.com/Thai.Massage.Hr

sawasdee

 

ENTIS j.d.o.o.

Žudeka 20a,

52 000 Pazin

OIB:26706675887

Puni naziv:

 

ENTIS J.D.O.O. za trgovinu, usluge i turistička agencija

Registrirano na trgovačkom sud u Rijeci, stalna služba  Pazin

MBS:040299345,OIB 26706675887,Temeljni kapital 10,00 kn,uplaćen u cijelosti

Uprava:Wassana Prakhong Erste & Steiermarkische Bank d.d

IBAN:  HR6924020061100686983

Rezervirajte svoj termin:

099 770 3445

Pazin, Pristava 24

 Pula, Portarata 4

RADNO VRIJEME:

PON-PET 12-20h,

SUB 10-18h

sawasdee
Wassana
traditional thai massage
sawasdee