Masaža vrućim kamenjem

article image

U posljednje vrijeme uz datume rođendana, godišnjica i važnih sastanaka, u svoje kalendare i rokovnike upisujemo još jedan važan podatak: termin za masažu!

Još od vremena starih indijanaca, snaga iz srži zemlje, prirodno u rijekama oblikovana od komadića lave, koristila se u liječenju različitih bolesti tijela i duše. Ostavili su u nasljeđe posebno poštovanje prema kamenu, kao najstarijem obliku života na planeti zemlji.

Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže koja pomaže opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje živčani sustav. Tijekom ovog tretmana koriste se kombinacije mlakog i vrućeg kamenja koje se postavlja na tijelo prateći glavne energetske centre. Svaki kamen je, zapravo, jedno elektromagnetno polje, jer je dobiven iz srži zemlje.

Kamenje ima sposobnost dugog zadržavanja topline i bogato je magnezijem, željezom i bakrom. Ipak, ono je terapeutu samo pomoćno sredstvo.

Učinak ovog tretmana je bolji protok krvi, eliminacija toksina iz organizma, oslobađanje od negativne i punjenje pozitivnom energijom i duboko stanje opuštanja. Koristi se kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja. Glavni učinak postiže se aktivacijom imunološkog i endokrinog sustava, što poboljšava metabolizam.

Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena djelovanjem prirodnih ulja, koja ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i njeguju kožu. Posebno relaksirajuće djeluju i zvukovi lupkanja vulkanskog kamenja.

Masaža sa toplim vulkanskim kamenjem preporučuje se svima!

Rezervirajte svoju masažu na 099 770 3445 ili putem web stranice

www.tajlandska-masaza.com

Sawasdee, Thai massage & spa Pazin