Oni koji se po prvi puta susreću s tajlandskom masažom, mogu očekivati ugodno iznenađenje. Postoji nekoliko ključnih razlika između tajlandske masaže i uobičajenih tretmana koje prakticiraju zapadnjaci. Veliku većinu tih stvari primijetit ćete i sami. Krenimo redom.

Tajlandska masaža nastala je otprilike prije 2500 tisuće godina, a obuhvaća ugodno opuštanje, akupresuru i refleksnu masažu. U osnovi, bazira se na teoriji energetskih kanala koji se nalaze u našim tijelima te povezuju tjelesne sustave i organe. Kada su ti kanali „neprohodni“, dolazi do narušavanja tjelesnih funkcija. Samim time skloniji smo raznim oboljenjima. Ovdje nastupa tajlandska masaža koja stimulira energetske kanale i akupresurne točke kako bi se otpustili nakupljeni otrovi iz tijela.

Iskusni i licencirani terapeuti za masiranje ne koriste samo ruke i laktove nego koljena i stopala, što je još jedna razlika u odnosu na klasičnu masažu.

Na kraju, ali ne manje važno, tijekom tajlandske masaže terapeut koristi i razne tehnike istezanja u kojima vaše tijelo dovodi u različite položaje, nalik na joga položaje.

Tajlandska masaža smiruje duh i tijelo. Osjećat ćete se opuštenije i poletnije i sa smiješkom ćete dočekati novi radni dan.

Što još čekate? Na vrijeme rezervirajte vaš termin u salonu tradicionalne tajlandske masaže Sawasdee Thai massage & Beauty.