Ništa nije bolje od profesionalne masaže. Masaža smiruje vaše tijelo, ali i vaš duh. Osjećate se opuštenije, smirenije, a u isto vrijeme poboljšava se vaša cirkulacija, jača imunitet i imat ćete kvalitetniji san. Ipak, postoje neke stvari koje morate znati prije odlaska na masažu.

Što očekivati na prvom odlasku na masažu?

U salonu masaže dočekat će vas profesionalno i ljubazno osoblje koje će vas zamoliti da ispunite upitnik kako bi dobili cjelokupni uvid u vaše zdravstveno stanje. Masaže obično traju oko sat vremena, ovisno o tome za kakvu se masažu odlučite.

Kako se odjenuti za masažu?

Odjenite laganu odjeću koju ćete moći jednostavno skinuti. Izbjegavajte traperice i sličnu krutu odjeću, radi osjećaja udobnosti i nakon masaže. Ovisno o vrsti masaže, terapeut će vam reći koji dio odjeće trebate skinuti.

Komunikacija s terapeutom: DA ili NE?

Komunikacija s terapeutom je iznimno važna, prvenstveno zbog vaše ugode. Ako imate neko specifično bolno područje na tijelu, svakako to naglasite terapeutu. Isto tako, ne ustručavajte se reći tijekom tretmana ako osjetite nelagodu zbog prejakog pritiska. Imajte na umu da terapeut mora prilagoditi svoje tehnike masiranja na zadovoljavanje vaših fizičkih pokreta.

Posjetite salon tradicionalne masaže Sawasdee Thai massage & Beauty u Puli i Pazinu i zauvijek se riješite bolova u vratu i leđima.