Praznična masaža – vrijeme je za uživanje!

article image

Iako je ovo period posvećen novogodišnjim radostima, tjedan pred trenutak kada će se kazaljke poklopiti može biti veoma stresan.

Postoje načini na koje možete,  uz malo priprema i svjesnosti, smanjiti nivo stresa!

Odvojite malo vremena za sebe! Za vrijeme praznika dosta  mislimo na druge, pa nije teško zapostaviti sebe i osobne potrebe. Odvojite malo vremena za oporavak.

Masaža predstavlja sjajan način za uraditi nešto za sebe. Ona će vas osvježiti i podmladiti pa ćete biti spremni nastaviti sa prazničnim pripremama.

Tajlandska masaža je najbolji način da otopite tenziju i dubinski relaksirate mišiće. Ovom masažom ćete definitivno spustiti nivo prazničnog stresa.

Osim što tajlandska masaža pomaže i uklanja bol sa određenog područja, na duže vrijeme pomaže i cijelom tijelu. Ubrzava tok krvi, a krvne žile postaju fleksibilnije. Ima i pozitivan učinak na arterijsku cirkulaciju, napetost kože i tjelesnu temperaturu. Povećava čvrstoću i aktivnost mišića koji tako postaju jači i pokretljiviji, jer se pojačava cirkulacija i opskrba tijela kisikom.

Dopustite sebi i svom tijelu uživanje u relaksirajućim pokretima vašeg masera i tehnikama tradicionalne tajlandske masaže koji će otkloniti sve energetske blokade.

Darujte sebi ili drugima nezaboravne trenutke! Uveselite drage vam osobe kupnjom naših POKLON BONOVA! Tajlandska masaža idealan je poklon za svakoga!

Rezervirajte svoju masažu na 099 770 3445 ili putem web stranice

www.tajlandska-masaza.com

Sawasdee, Thai massage & spa Pazin