Zimska čarolija aromaterapije

article image

Najljepše što možete pokloniti svome tijelu u ove prohladne dane, svakako je topla, nježna i umirujuća masaža!

Priuštite si zimsku masažu koja će vas odmoriti i revitalizirati!

Svima nama energija pada u zimskim mjesecima i tada smo tromi, neispavani, umorni, depresivni… Srećom, postoji više načina kako se izvući iz tog stanja. Neki od njih su boravak na suncu, šetnje i redovita tjelovježba, dovoljno sna i odmora, prehrana obogaćena vitaminima i mineralima, dovoljan unos čajeva i vode…

Ipak, složit ćete se da je masaža jedan od ugodnijih načina da se “obnovite” u ovim zimskim mjesecima! I zato vam preporučujemo našu aroma masažu!

Aroma masaža predstavlja vrstu masaže koja koristi eterična ulja aromatičnih biljaka i drveća. Temelj aroma masaže je aromaterapija, koja predstavlja vrlo ugodnu i opuštajuću masažu cijelog tijela, hrani suhu i prhutavu kožu te pomaže odagnati osjećaj tuge, krivnje, težine… Djeluje vrlo blagotvorno na kožu, emocije, zglobove, mišiće i cirkulaciju.

Koriste se prirodna ulja dobivena iz cvjetova, kore, stabljike, lišća, korijenja ili drugih dijelova biljke, kako bi se poboljšalo psihičko i fizičko blagostanje.

Vjeruje se da inhalirani miris tih “esencijalnih” ulja stimulira moždanu funkciju. Eterična se ulja također mogu apsorbirati kroz kožu, gdje putuju kroz krvotok te mogu potaknuti ozdravljenje cijelog tijela.

Ova kombinacija mirisa razbudit će vaše srce i ojačati vjeru u bolje sutra! Predajte se u naše ruke i znenadit ćete se obnovljenom energijom i mirom!

Rezervirajte svoju masažu na 099 770 3445 ili putem web stranice

www.tajlandska-masaza.com

Sawasdee, Thai massage & spa Pazin