Prednosti masaže glave

article image

Masaža glave, poput čarolije, može odagnati veliki niz tegoba, otpustiti napetost i umor!

Masaža glave jedna je od najstarijih terapija u liječenju migrena i običnih glavobolja, a najbolje djeluje ako se primijeni brzo nakon početnih simptoma.

Masaža glave povećava proizvodnju hemikalija u tijelu poput edorfina i serotonina. Ove hemikalije mogu pomoći u poboljšanju vašeg raspoloženja, reducirati vaš stres i pomoći vam u relaksaciji.

Tretmanom se povećava pokretljivost zglobova i fleksibilnost u vratu i ramenima, te cirkulacija i protok limfe.

Otvaranjem čakri, energetskih pokretača uma, duha i tijela, masaža pomaže u očuvanju protoka životne snage. Kao takva, ona podiže prirodni imunitet i deblokira protok energije kroz tijelo.

Masaža glave može također otkloniti bol, na način da poboljšava cirkulaciju i otklanja tenziju mišića. Najveći uzrok glavobolja su tenzije mišiča, koji se masažom skalpa opuštaju a bol nestaje.

Osim što ćemo masažom potaknuti cirkulaciju lica i glave, naša put dobit će zdravi sjaj, a kosa će biti nahranjena i ojačana.

Akupresurne točke, dobro su bile poznate starim Kinezima koji su na taj način dovodili u ravnotežu svoje psihičko i fizičko zdravlje. Pritiskom na točke glave i lica može se djelovati kod hunjavice, zubobolje, tegoba u klimakteriju, smetnji vegetativnog sustava, glavobolja, tegoba sa sinusima. Pritiskom na ove točke šaljemo impulse koji dovode ili odvode nagomilanu energiju.

Rezervirajte svoju masažu na 099 770 3445 ili putem web stranice

www.tajlandska-masaza.com

Sawasdee, Thai massage & spa Pazin