Thai masažom protiv stresa i napetosti

article image

Stres i napetost postali su svakodnevni atributi bez kojih se gotovo pa ne može zamisliti dan. Unatoč tome što su se uistinu uspješno ukorijenili u Vašu svakodnevicu, imamo savršen način kako da ih se konačno riješite, pogotovo ovih nadolazećih blagdana kada ćete zasigurno biti u još većoj gužvi i pod još većim stresom i napetošću zbog svih onih poklona koje morate pronaći u prenatrpanim shopping centrima, kolača kojima želite zadiviti svoju obitelj i traženja kuglica upravo one odgovarajuće boje. Sawasdee Thai Massage & Spa nudi Vam bijeg od nadolazećih dana i rješavanje od stresa i napetosti u obliku Thai masaže.

Ova drevna metoda liječenja već godinama se primjenjuje za ublažavanje bolova, prikupljanje energije i opuštanje. Mnogo je blagodati na kojima će Vam Vaše tijelo biti uistinu zahvalno – masaža poboljšava krvotok, a samim time i hrani kožu, mehanički odstranjuje bakterije, opušta mišiće i pozitivno djeluje na živčani sustav. Upravo zato je ista idealna za ovo doba – ona umanjuje napetost u mišićima čime se povećava protok kisika koji dovodi do toliko traženog opuštanja! Svaki dodir i pokret na Vašem tijelu bit će dokaz pravih vještina masiranja, a isti će se potom pretvoriti u zadovoljstvo i čisti užitak.

Thai masaža je vrsta egzotične masaže koja predstavlja drevnu tehniku pružanja fizičkog i psihičkog oporavka osobe. Ista se temelji na deset najvažnijih meridijana, odnosno energetskih kanala koji su važne točke u reguliranju životne energije. Masažom upravo tih točaka opuštaju se mišići, poboljšava cirkulacija krvi, smanjuje stres, ublažava bol, jačaju unutarnji organi i održava vitalnost.

Trebate li nešto više ovih stresnih dana koji dolaze? Prepuste se thai masaži i stvorite ravnotežu između tijela, uma i duha. Uputite se u Sawasdee Thai Massage & Spa i priuštite si opuštanje,  rješavanje stresa i napetosti te dočekajte blagdane u najboljem raspoloženju.