Užitak za hedoniste – masaža vrućim biljem

article image

Prosinac je sinonim za gužvu, strku i brku, iako je uistinu najljepše doba godine jer sa sobom nosi posebnu ljubav, dobrotu i toplinu. Ako u svemu tome ipak tražite malo vremena za sebe i želite priuštiti poklon onom hedonistu u sebi koji traži barem kratki bijeg od božićne i novogodišnje euforije, Sawasdee Thai Massage & Spa ima idealno rješenje – masažu vrućim biljem!

Vruća biljna masaža ili Luk Pra Kob je posebna metoda liječenja koja smiruje mišiće i stimulira rad vitalnih organa i osjetila. Vrući oblozi pripremaju se od pomno biranog bilja koje se veže u tkaninu, potom kuha na pari dok se ne postigne optimalna temperatura, a tada se primjenjuje izravno na kožu tijekom masaže. Biljne loptice ili oblozi pripremaju se od raznog sušenog bilja, korijenja, cvijeća i lišća zamotanih u pamuk, a same biljke posjeduju svojstva koja djeluju antiseptički, antioksidacijski, protuupalno i adstrigentno.

Masaža vrućim biljem odlična je za razne zdravstvene probleme – inducira duboku relaksaciju, ublažava umor i stres, jača emocionalno i fizičko blagostanje, smanjuje bol, upalu i napetost, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe te potiče unutarnje organe. Osim navedenog, ova metoda masaže će napuniti Vaše tijelo energijom i pročistiti ga od svih sakupljenih negativnih elemenata.

Uživajte u nadolazećim blagdanima i ne dopustite da Vaše tijelo pati od nakupljenog stresa, umora i nervoze. Poklonite sebi i hedonistu u Vama masažu i odmor kakav zaslužujete!