Poklon bon za masažu po izboru – idealan poklon koji čeka Vaše najdraže ispod božićnog drvca

article image

Prosinac nudi jedinstveno zanimanje koje morate prihvatiti – htjeli, ne htjeli! Ovaj mjesec svi uskačete u prepoznatljivo crveno odijelo i crne čizmice, te na par tjedan postajete svima najdraži djedica ili bakica! Ali … što ako se čak i tada nađete u nedoumici što pokloniti najdražima i najmilijima? Ne brinite, Sawasdee Thai Massage & Spa pomoći će Vam da se što bolje uživite u ulogu Djeda, odnosno Bake Mraz, i da svojim poklonima oduševite svoje ukućane –  na božićnoj ponudi Sawasdee Thai Massage & Spa nalaze se prigodni poklon bonovi kojima ćete svojim najdražima darovati trenutke savršenog, psihičkog i fizičkog opuštanja.

Tako će Vaši najmiliji, koji će u svojim upakiranim omotnicama s mašnicom pronaći upravo poklon bon, moći odabrati masažu koja će najbolje odgovarati njihovim željama i potrebama. Sawasdee Thai Massage & Spa nudi veliki izbor masaža – od tradicionalnih tajlandskih masaža i masaža s uljima i toplim biljem, do parcijalnih, anticelulitnih, antistres i sportskih masaža. Naravno, u ponudi je i posebna Delux masaža s listićima zlata, tretman aromaterapijom i umirujuće refleksološke masaže stopala.

Vaši najdraži bit će prepušteni rukama licenciranih terapeuta s dugogodišnjim iskustvom koji su svoja znanja i vještine stekli u tajlandskim hramovima.

Dakle, uskočite u prepoznatljivo crveno odijelo, brzo put ka Sawasdee Thai Massage & Spa i odaberite poklon bon kojim ćete svojim najmilijima pružiti trenutke čistog užitka!

Ugodne i sretne blagdane želi Vam Sawasdee Thai Massage & Spa!