Masaža – poticaj ugode i dobra raspoloženja

article image

Na sami spomen masaže, svi mišići u tijelu se nakratko uzbude, a potom ih obuzme potpuna opuštenost specifična upravo za onaj poseban osjećaj sreće koji osjetite u trenucima nježnih dodira i linija dok Vam se tijelo prepušta svim blagodatima koje donosi masaža. Upravo zato ne biste više trebali samo maštati o masaži i opuštanju, već si isto i priuštiti jer će Vam Vaše tijelo svakako biti zahvalno. Treba Vam još koji poticaj da joj se prepustite? Zašto ne! Jeste li znali da masaža potiče čisti osjećaj ugode i dobro raspoloženje?

O, da! Masaža ima izuzetno snažan učinak na živčani sustav i ona je najlakši način za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. U masaži dodir izaziva milijune receptora u koži, šaljući signale mozgu koji reagira tako da potiče lučenje endorfina – hormona sreće i dobrog raspoloženja! Upravo navedeno je razlog zašto masaža toliko utječe na živčani sustav – jer smiruje nervozu i smanjuje razinu štetnih stresnih hormona u organizmu.

Osim opuštanja, masaža poboljšava krvotok, smanjuje potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih tvari u tkivu, pojačava oksigenaciju tkiva i otjecanje limfe, a donosi i brojne druge blagodati na kojima će Vam Vaše tijelo biti zahvalno još dugo vremena!

Kod masaže je, osim raznih zdravstvenih blagodati, važan taj konačni čin potpunog opuštanja i sjedinjenja uma, tijela i duha, usklađenih u jedinstvenu ekstazu sreće, opuštenosti i mira koje je u ovom ubrzanom životu, izuzetno potrebno kako se ne biste izgubili u njegovom brzom toku.

Sawasdee Thai Massage & Spa nudi Vam upravo opuštanje svakog milimetra Vašega tijela, kao i sjedinjenje svih triju glavnih komponenta – tijela, uma i duha čijim ćete opuštanjem u Vašem tijelu osjetiti nevjerojatno strujanje života, sreće i opuštenosti.