Ayurvedska božanska masaža tijela

article image

Briga za vlastito tijelo, kao i zdravlje, jedan je od najbitnijih zadataka svakog čovjeka. Kako bi tijelo vratilo svu brigu i njegu, potrebno je ponekad prepustiti se drevnim metodama ljekovitih tretmana koji će mu pružati ugodu i opuštanje, a isto će tada biti spremno na sve radne napore koje ga čekaju. Sawasdee Thai Massage & Spa nudi Vam, između ostalog, božansku masažu zvanu Ayurvedska masaža.

Uklanjanje energetske blokade i povećavanje protoka životne energije kroz tijelo, glavne su komponente ove vrste masaže koja je jedna od najstarijih tehnika masaže, a temeljena je na tradicionalnoj indijskoj medicini Ayurvedi. Ista zagovara prirodan i zdrav način života, a pridonosi skladu i ravnoteži u tijelu i umu. Ayurvedska masaža često se naziva kraljicom masaža zbog svojeg opuštajućeg i iscjeljujućeg djelovanja, a donosi i brojne blagodati Vašem tijelu.

U masaži se koristi hladno prešano sezamovo ulje i eterična ulja koja se odabiru prema psihofizičkom stanju osobe, a ista u kombinaciji potiču mentalno opuštanje i oslobađanje nakupljenog stresa. Pritiscima na određene akupresurne točke, masaža povećava razinu opuštenosti i protok energije kroz tijelo dovodeći ga u proces obnavljanja.

Ovaj ljekoviti tretman donosi brojne blagodati, a osim što dubinski opušta mišiće i organe, isti stimulira limfni sustav i pomaže tijelu da se očisti od toksina, pospješuje cirkulaciju krvi, hrani i omekšava kožu, te jača imunološki sustav i preventivno djeluje na nastanak bora. Također valja naglasiti kako ova masaža stimulira rad unutarnjih organa i cijeli probavni sustav te djeluje na razgradnju celulita i dovodi do istinskog opuštanja.

Sawasdee Thai Massage & Spa poziva Vas da se pobrinete za svoje tijelo i priuštite mu potpuni mir i opuštanje kako bi isto krenulo u svoj proces zacjeljivanja i istinskog zdravlja.