Nove vrste masaža u salonu Sawasdee Thai Massage & Spa

article image

Svijet masaža i drevnih mudrosti, kao i blagodati koje isti pruža, svakako obiluje raznoraznim metodama kojima se doprinosi Vašem zdravlju. Sawasdee Thai Massage & Spa nudi široku lepezu masaža koje se prilagođavaju Vama i težnjama Vašega tijela. Što Vam novog nudi Sawasdee Thai Massage & Spa?

Abhyanga masaža je masaža cijeloga tijela i abdomena s toplim uljem. Ista je odlična za pomlađivanje tijela i poboljšanje vitalnosti, ali i kao pravi antistres tretman. Također liječi bolove u leđima, zglobovima i mišićima. Ako osjećate da je Vaše lice umorno i jednostavno trebate ono nešto da povratite sjaj, prepustite se Mugha abhyanga masaži lica. Odabirom iste čeka Vas opuštajuća masaža s toplim uljem, poboljšanje cirkulacije i smanjenje bora, ali i uklanjanje glavobolje. U lepezi tretmana lica, nalaze se još sljedeće masaže – Shiro mugha abhyangam te Springara frut – prva se odnosi na relaksirajuću masažu glave i lica toplim uljem te doprinosi opuštanju, poboljšanju pamćenja te ublažavanju stresa, a druga se odnosi na masažu lica, vrata i ramena u svrhu pomlađivanja, a pomoću voća. Također, Sawasdee Thai Massage & Spa nudi i tretman glave koji se naziva Shirodhara tijekomkojeg se pušta smirujući mlaz toplog ulja kako bi lagano curio niz čelo. Tretman je izrazito ugodan i dovodi do duboke opuštenosti. Njime se liječe mnoge psihičke tegobe kao što su strah, depresija, nervoza i tjeskoba. Masaža stopala i nogu naziva se Pada abhyangam, a masiraju se cijele noge toplim uljem čime se uklanja umor u nogama, revitalizira živčani sustav i umiruje um. Ako imate problema s leđima, za Vas je Ayurvedska masaža leđa – radi se o tretmanu biljnim kompresama koji pomaže kod bolova u leđima, sportskih povreda, smanjuje bol i donosi opuštanje.

Prepustite se dodiru novih Sawasdee Thai Massage & Spa  masaža te dovedite svoje tijelo i um u potpuno opuštanje, ali i zdravlje.