Shirodhara – blistava masaža uma

article image

Nekada nije umorno tijelo, već Vaš um. Ako mislite da ne postoji neko posebno rješenje kojim biste u potpunosti opustili um i glavu, varate se! Sawasdee Thai Massage & Spa u svojoj ponudi ima Shirodhara masažu koja predstavlja oblik Ayurveda terapije za opuštanje od stresa, anksioznosti, nesanice i uznemirenosti.

Shirodhara je drevna vještina koja je u Indiji poznata već tisućama godina. To je tretman dubokog mira kojeg karakterizira izlijevanje toplog ulja u tankom neprekinutom mlazu i u posebnim obrascima pokreta na čelo osobe. Shirodhara djeluje opuštajuće i umirujuće na središnji živčani sustav, donosi odmor i duboku relaksaciju, a oslobađa od napetosti i stresa, dok jača osjetila vida i sluha. Tretman također pomaže kod glavobolje, nesanice i očnih problema, kao i kod bolova u području ramena i vrata, a za vrijeme opuštanja koristi se toplo ulje koje se nježno izlijeva niz Vaše čelo, glavu i kosu, stvarajući vibracije koje omogućuju tijelu, mislima i živčanom sustavu da dožive duboko stanje mirovanja.

Ova blistava masaža predstavlja nevjerojatno opuštanje uma i tijela, donosi brojne blagodati i omogućuje Vam toliko traženi mir i odmor. Upravo to Vas čeka u Sawasdee Thai Massage & Spa!