Thai masaža – specifičan oblik rada na tijelu

article image

Oduvijek su Vas zanimali svi oni mistični detalji koje Vašem tijelu pruža thai masaža? Sawasdee Thai Massage & Spa upoznat će Vas sa svim komponentama ove drevne masaže prije nego što se prepustite iskusnim rukama njihova masažera u potrazi za istinskim iscjeljenjem!

Tradicionalna tajlandska masaža ili thai yoga masaža predstavlja specifičan oblik rada na tijelu u kojem se spajaju različiti pokreti masaže, istezanja i pasivni joga položaji čime se stimuliraju energetski putevi. Thai masaža poznata je i po svojem izvornom nazivu Nuad Bo Rarn – drevno umijeće iscjeljivanja – stoga se ista koristi kao prirodno liječenje što je ključna metoda u prevenciji i uklanjanju raznih zdravstvenih tegoba.

Thai masaža njeguje filozofiju holističkog pristupa zdravlju te uzima u obzir cijelo tijelo prilikom iscjeljivanja i liječenja, a temelji se na teoriji energetskih kanala koji prolaze duž cijeloga tijela, povezujući tako sve tjelesne organe i sisteme. Samim time je bitna kvaliteta protočnosti energije jer ista odgovara za fizičko, mentalno i emotivno stanje osobe. Kontroliranim ritmičkim pritiscima slijede se energetski kanali po tijelu, rukama, stopalima i laktovima čime se potiče cirkulacija i metabolizam, te se oslobađaju postojeće blokade na razini mišića i zglobova.

Sawasdee Thai Massage & Spa čeka Vas da Vam pruža istinsko iscjeljivanje tijela!