Kako Vam refleksologija može pomoći?

article image

Različite vrste masaža specifično su stvorene za različite tegobe i dijelove tijela kako bi se upravo njima moglo u potpunosti posvetiti prilikom primjene masaža i svih blagodati koje iste donose. Jedna od posebnih i najpopularnijih masaža koja je idealna za opuštanje napetosti je refleksologija.

Refleksologija je drevna terapija koja se temelji na stimuliranju refleksnih točaka u stopalima, a ista je prakticirana od strane Egipćanina i Kineza još od zaista davnih vremena. Masažom stopala stimulira se čak 7000 živaca i 26 kostiju što pomaže kod opuštanja blokada i postizanja energetske ravnoteže u tijelu. Tako je refleksologija odlična za tijelo, um i duh, a njezini učinci učinit će Vas opuštenima, smirenima i revitaliziranima. Također, refleksologija čisti tijelo od toksina, jača imunološki sistem, pojačava cirkulaciju, potiče zacjeljivanje i uravnotežuje energiju. Dugoročno gledano, redovito opuštanje refleksologijom može pomoći kod sprječavanja stresa i poboljšavanja ukupnog funkcioniranja imunološkog sustava.

Sawasdee Thai Massage & Spa nudi Vam upravo refleksologiju i sve njene prednosti i blagodati koje će Vaše tijelo svakako uživati. Vaše je samo da se opustite i prepustite snažnim valovima masaže i opuštanja. Naravno, prvo Vam prethodi razgovor sa refleksologom kako biste ga uputili na probleme koje imate, a tada će se on koncentrirati na specifična područja kako bi ublažio Vaše tegobe.