Što je tajlandska masaža vrućim biljem?

article image

Tretman koji pruža kombinaciju aromaterapije, termalne terapije i biljne terapije

Tajlandska masaža vrućim biljem tradicionalni je medicinski tretman masažom originalnog naziva Luk Pra Kob koji je nastao prije više od 3000 godina, a doslovni je prijevod “biljna sfera za pritisak” ili biljna lopta.

Tradicionalne tajlandske biljne lopte ili oblozi izrađene su od raznih sušenih bilja, korijenja, cvijeća i lišća zamotanih u pamuk. Ove biljke posjeduju svojstva koja djeluju protuupalno, antiseptički, adstrigentno i antioksidacijski. Biljne se lopte kuhaju na pari, a zatim primjenjuju izravno na kožu tijekom masaže.

Prednosti tajlandske masaže vrućim biljem

Tajlandska tehnika biljnim loptama nudi nekoliko potencijalnih zdravstvenih prednosti: inducira duboku relaksaciju,  ublažava stres i umor, jača i emocionalno i fizičko blagostanje, smanjuje upalu, bol i napetost, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe te potiče unutarnje organe. Stimulira Sen Sib ili tajlandske energetske linije u tijelu, slične kineskim Meridian linijama, omogućujući protok iscjeliteljske energije.

Ljekovita svojstva specifičnih bilja pružaju dodatnu korist za sinuse, kožu, dišni sustav, srce, cirkulaciju i probavu. Za tajlandsku masažu vrućim biljem kaže se da podstiče Sabai stanje – stanje blaženstva.

Rezervirajte svoju masažu na 099 770 3445 ili putem web stranice

www.tajlandska-masaza.com

Sawasdee, Thai massage & spa Pazin